vasárnap, október 11

Minden szemünk az úszómedencén

A szombati gépész szolgálat sokat behozott a lemaradáson. Vasárnap reggel 7 h-kor a medence félig volt 25 C fokos kristálytiszta vízzel (szombat delet követően kezdték tölteni). Igaz, a strandmedencét pedig sikerült elhűteni 27 fokra. A vasárnapi szolgálat a teljes feltöltés mellett is még helyreállíthatja a rendet, éjszakára a beüzemelés is elképzelhető.
Reggel még semmiképp nem lesz világítás a sátorban, tehát kedves kora reggeli törzsvendégeinknek még mindig a strandmedencével kell beérniük. Akiknek pedig szerdai nyitást mondott a pénztáros, azok sajnos nem valószínű, hogy hamarabb fognak jönni. Kérünk mindenkit, érdeklődjön a 30/820-5387-es vagy a szokásos telefonon, mielőtt eldöntené, hogy a Vizes Nyolcas hétfői programját választja helyettünk.
Elképzelhető, hogy a nyitás kezdetén zöld lesz a vizünk, de attól még a víz teljesen ártalmatlan. A kötelezően beklórozott friss medence feltöltő vizünk nagy tömegben zöld színű. A vízben oldott sók a klórral finom színes (zöld, kék, barna) kristályokká csapódnak ki, amit a forgató szűrők később leszűrnek. Mármint amikor odakerültek a szűrőbe. Csakhát kétezer ezer liter víz minden cseppjét időbe - több órába - kerül átkergetni a szűrőn.

Mielőbbi jó szórakozást kívánok a füdő dolgozói nevében.

Nincsenek megjegyzések: